Simon Skov Fougt
Velkommen Læremidler Artikler Fagbøger/rapporter Musik Kurser Slides Holocaust Cand.pæd. Ph.d. Scenariedidaktik Medierne Kontakt/Om

KOMMENDE KURSER OG OPLÆG

20.2.2024: Oplæg om scenariedidaktik, Skolen ved Sundet

 

13.3.2024: Paneldebat på Lærfest, kl. 12-12.30: Hvordan sikrer vi gode læremidler til alle? 

 

4.4.2024: Hvorfor fanden læser de ikke? Samtale på Ordkraft, Aalborg

 

11.4.2024: Læsekrisen. Keynote på Det Bibliotekspolitiske Topmøde 2024 i Sønderborg

 

15.11.23: PIS'A PIRLS: Fem måder at smadre elevers læselyst på. Oplæg på Munkebjerg-konferencen 2024

  

KOMMENDE UDGIVELSER

"Hjemmesider – udvikling af kildekritik fra indskolingen. I B. Nielsen (red.) Fagdidaktisk opslagsbog i dansk. Hans Reitzel. Forventet april 2024

Jeg er lektor i literacy research ved Nationalt Center for Skoleforskning (NCS) og Afdeling for Fagdidaktik på Aarhus Universitet, DPU, og national forskningsleder på PIRLS-undersøgelsen (Progress in International Reading Literacy Study). Forud har jeg arbejdet 12 år som folkeskolelærer, et som projektansat forlagsredaktør, små fem år som adjunkt/lektor på læreruddannelsen, og så har jeg skrevet ph.d. (2015) om lærerkompetenceudvikling og scenariedidaktik.

 

Mine primære interesseområder er literacy, multimodalitet, lærerkompetenceudvikling, it, teknologifortståelse, læremidler og scenariedidaktik.

 

Parallelt udvikler jeg digitale og analoge undervisningsmaterialer til folkeskolen, også primært inden for dansk og it, ligesom jeg skriver artikler og bøger og står for lærer- og skoleudviklingskurser inden for samme områder.

 

Under "Cand.pæd." findes afhandlinger, undersøgelser, rapporter mv. i forbindelse med cand.pæd. didaktik-studiet på DPU, 2003-2009.   

 

 

Redigeret af Simon Skov Fougt
Webmaster: Simon Skov Fougt
Sidst opdateret: 20-02-2024
Denne sides adresse: www.simon-skov-fougt.dk/main/top/index.php
SmartSite Publisher