Simon Skov Fougt
Velkommen Digitalt Analogt Konsulent Artikler Fagbøger/rapporter Musik Kurser Slides Holocaust Cand.pæd. Ph.d. Scenariedidaktik Medierne Kontakt/Om

KOMMENDE KURSER

20.9.2019. Film i skolen - efteruddannelsesdage i Lund. Sammen med Anders Marklund, Universitetet i Lund, afholder jeg en workshop om film i skolen. 

 

KOMMENDE UDGIVELSER

Lærervejledning Kaliber 9 – dansk. Skrives sammen med Rasmus Fink Lorentzen og Mike Juel Taagehøj. Alinea. Forventet januar 2019

 

”Før jeg går kaput, må jeg akut find’ ord, jeg ka’ putt’ i mine kapitler”. Rap og literacy – dansklærerens slaraffenland. I Literacy og mål med mening i en literacydidaktik i udskolingen (red. K. Friis & D. Østergen-Olsen). Frederikshavn: Dafolo. Forventet april 2019

Jeg er lektor i dansk og forsker på Københavns Professionshøjskole. Forud har jeg arbejdet 12 år som folkeskolelærer og et som projektansat forlagsredaktør. Og så har jeg skrevet ph.d. (2015) om lærerkompetenceudvikling og scenariedidaktik.

 

Mine primære interesseområder er lærerkompetenceudvikling, dansk- og it-didaktik, læremidler og i særdeleshed scenariedidaktik.

 

Parallelt udvikler jeg digitale og analoge undervisningsmaterialer til folkeskolen, også primært inden for dansk og it, ligesom jeg skriver artikler og laver lærer- og skoleudviklingskurser inden for samme områder.

 

Under "Cand.pæd." findes afhandlinger, undersøgelser, rapporter mv. i forbindelse med cand.pæd. didaktik-studiet på DPU, 2003-2009.   

Seneste udgivelser

 

Redigeret af Simon Skov Fougt
Webmaster: Simon Skov Fougt
Sidst opdateret: 19-03-2019
Denne sides adresse: www.simon-skov-fougt.dk/main/top/index.php
SmartSite Publisher