Simon Skov Fougt
Velkommen Digitalt Analogt Konsulent Artikler Fagbøger/rapporter Musik Kurser Slides Holocaust Cand.pæd. Ph.d. Scenariedidaktik Medierne Kontakt/Om

KOMMENDE KURSER

7.8.2019. Læringsdagen, Gribskov Kommune 

 

22.8.2919. Multimodalitet og scenariedidaktik. Oplæg på WebIT 2019, Fredericia

 

20.9.2019. Film i skolen - efteruddannelsesdage i Lund. Sammen med Anders Marklund, Universitetet i Lund, afholder jeg en workshop om film i skolen. 

 

KOMMENDE UDGIVELSER

”Før jeg går kaput, må jeg akut find’ ord, jeg ka’ putt’ i mine kapitler”. Rap og literacy – dansklærerens slaraffenland. I Literacy og mål med mening i en literacydidaktik i udskolingen (red. K. Friis & D. Østergen-Olsen). Frederikshavn: Dafolo. Forventet sommer 2019

Jeg er lektor i literacy på Aarhus Universitet, DPU, med hovedansvar for PIRLS-undersøgelsen. Forud har jeg arbejdet 12 år som folkeskolelærer, et som projektansat forlagsredaktør og små fem år som adjunkt/lektor på læreruddannelsen og har skrevet ph.d. (2015) om lærerkompetenceudvikling og scenariedidaktik.

 

Mine primære interesseområder er literacy, multimodalitet, lærerkompetenceudvikling, it, læremidler og scenariedidaktik.

 

Parallelt udvikler jeg digitale og analoge undervisningsmaterialer til folkeskolen, også primært inden for dansk og it, ligesom jeg skriver artikler og bøger og står for lærer- og skoleudviklingskurser inden for samme områder.

 

Under "Cand.pæd." findes afhandlinger, undersøgelser, rapporter mv. i forbindelse med cand.pæd. didaktik-studiet på DPU, 2003-2009.   

 

 

Seneste udgivelser

 

Redigeret af Simon Skov Fougt
Webmaster: Simon Skov Fougt
Sidst opdateret: 02-05-2019
Denne sides adresse: www.simon-skov-fougt.dk/main/top/index.php
SmartSite Publisher