Simon Skov Fougt
Velkommen Læremidler Artikler Fagbøger/rapporter Musik Kurser Slides Holocaust Cand.pæd. Ph.d. Scenariedidaktik Medierne Kontakt/Om
Digitalt
Analogt
Kaliber
Tid til SKRIVNING
Greb om kommaet og andre tegn
Helt på afveje
Koner og kællinger - Herrer og homies
Stykker af himlen
Noget nær det perfekte
Spor gennem Australien
La Haine
Konsulent

Analoge læremidler

Jeg er forfatter/medfforfatter til nedenstående analoge læremidler, fortrinsvis til dansk i udskolingen.

Lærervejledning til Kaliber 9 - otte scenariebaserede undervisningsforløb. Baggrund og forløbsvejledninger

Kaliber er scenariebaseret undervisning til dansk i udskolingen – Kaliber 9 er rettet mod 9.kl. og indeholder otte scenariebaserede undervisningsforløb. Eleverne udfolder sammen en meningsfuld praksis, rettet mod et afsluttende produkt, inspireret af verden uden for skolen. Danskfaglighed skal anvendes.

Lærervejledning til Kaliber 8 - otte scenariebaserede undervisningsforløb. Baggrund og forløbsvejledninger

Kaliber er scenariebaseret undervisning til dansk i udskolingen – Kaliber 8 er rettet mod 8.kl. og indeholder otte scenariebaserede undervisningsforløb. Eleverne udfolder sammen en meningsfuld praksis, rettet mod et afsluttende produkt, inspireret af verden uden for skolen. Danskfaglighed skal anvendes.

Lærervejledning til Kaliber 7 - otte scenariebaserede undervisningsforløb. Baggrund og forløbsvejledninger

Kaliber er scenariebaseret undervisning til dansk i udskolingen – Kaliber 7 er rettet mod 7.kl. og indeholder otte scenariebaserede undervisningsforløb. Eleverne udfolder sammen en meningsfuld praksis, rettet mod et afsluttende produkt, inspireret af verden uden for skolen. Danskfaglighed skal anvendes.

Lær at sætte komma har tre formål: Du skal blive væsentligt bedre at sætte komma. Du skal blive bedre til at stave.Du skal lære om andre tegn, fx punktum, udråbstegn osv. Bogen indholder eksempler, øvelser og facit. Sproget er let og humoristisk.

Til de ældste elever i grundskolen og på ungdomsuddannelserne.

En oversættelse og bearbejdelse af det anmelderroste norske skriveundervisningsmateriale SKRIV af Kjell Lars Berge, Trine Gedde-Dahl og Anne Kristine Øgreid. Lærervejledningen dækker over Tid til SKRIVNING 1-3.  Alinea 2014

En oversættelse og bearbejdelse af det anmelderroste norske skriveundervisningsmateriale SKRIV af Kjell Lars Berge, Trine Gedde-Dahl og Anne Kristine Øgreid. Bog 3 er rettet mod 9.kl.
Alinea 2014

En oversættelse og bearbejdelse af det anmelderroste norske skriveundervisningsmateriale SKRIV af Kjell Lars Berge, Trine Gedde-Dahl og Anne Kristine Øgreid. Bog 2 er rettet mod 8.kl.
Alinea 2013

En oversættelse og bearbejdelse af det anmelderroste norske skriveundervisningsmateriale SKRIV af Kjell Lars Berge, Trine Gedde-Dahl og Anne Kristine Øgreid. Bog 1 er rettet mod 7.kl.
Alinea 2013

Greb om kommaet og andre tegn er en kedelig bog om grammatik og tegnsætning. Til bogen hører et lige så kedeligt øvehæfte, hvor man kan spilde tiden med at øve sig. Det er til gengæld brunt.
Alinea 2013

En undervisningsbog til 8.-10.kl. i dansk om nye fortællemåder. Skrevet sammen med lektor Thorkkild Hanghøj, Aalborg Universitet. Alinea 2012

- en bog til dansk i 8. - 10.kl om kønsidentitet i litteraturen
Alinea 2010

Udsolgt fra forlaget og udgået 2013 

- en bog til dansk i 8.-10.kl. om den senmoderne danske novelle
Alinea 2007

- en bog til dansk i 8.-10.kl. om dansk rap og lyrik.
Alinea 2006

Udsolgt fra forlaget og udgået 2012


- et tværfagligt storylineforløb til mellemtrinnet
Kroghs Forlag 2002

Udsolgt og udgået fra forlaget 2006

 

- et arbejdshæfte med resumé og arbejdsopgaver til den franske film til 9.-10.kl.
Egen udgivelse 2001

Redigeret af Simon Skov Fougt
Webmaster: Simon Skov Fougt
Sidst opdateret: 20-05-2021
Denne sides adresse: www.simon-skov-fougt.dk/main/laeremidler1/laeremidler/
index.php
SmartSite Publisher